IMG_1613_bewerkt-1.jpg

Outdoor Coaching & Teambuilding

'Trail' staat voor het persoonlijk groeipad maar is ook de route die daadwerkelijk afgelegd wordt tijdens de belevingsactiviteit die altijd de kern is van een coaching of teambuilding traject bij Ronin Outdoor. 

Opzet van een coaching of teambuilding trail:

  • Vrijblijvend gratis intake gesprek met daarna een offerte met inhoudelijke en financiële kaders
  • Verdieping van de coaching vraag of motivatie d.m.v. een kort assessment of een aantal korte activiteiten. Hierbij worden bewuste en onbewuste drijfveren en kwaliteiten in kaart gebracht.
  • De kern van een coaching trail is altijd een belevingsactiviteit. In overleg wordt gekozen uit outdoor, sport of yoga activiteiten. De ervaringen van deze activiteiten leiden tot de gewenste ware inzichten.
  • Ter ondersteuning van de de integratie van de inzichten is er advies en begeleiding

 

Als mushers op pad gaan met hun slee en sledehonden wensen ze elkaar 'Good Trails' toe. 
Tijdens 'Good Trails' programma's  doe je avontuurlijke mushcraft activiteiten die passen bij je/jullie mogelijkheden en voorkeuren.
Samenwerken met zelfvertrouwen en met de juiste aandacht voor jezelf , de honden en de natuur. 

Deelnemen kan Individueel, in kleine groep of als ouder & kind.

       

Vision Trails kunnen inzicht geven in de natuurlijke richting van je persoonlijke groei. Deze richting wordt vooral bepaald door je potentiële, nog te ontwikkelen, kernkwaliteiten.

  • Meerdaags trailcamp in rustige natuurlijke omgeving
  • Programma afgestemd op deelnemers
  • Solo of in een kleine groep.
  • Overnachtingen in ruime goed uitgeruste tentipi.
  • Informatie en prijsaanvraag bij Dick Besters

Een Master Trail stelt de deelnemers in de gelegenheid bewuste stappen te zetten op hun levenspad. Toename van het vertrouwen in de natuurlijke verbinding met zichzelf biedt mogelijkheden steeds vaker te kiezen voor vormgeving vanuit bezieling, plezier en creativiteit. 
Het is een intensief programma dat zo'n 9 maanden duurt en bestaat uit 20 korte trails van ongeveer een dagdeel, 5 trailcamps van 24 uur en een meerdaagse trailcamp van 3 tot 5 dagen. Tevens zijn er dagelijkse oefeningen.
De beleving tijdens de trails start zoveel mogelijk vanuit een veilige persoonlijke ruimte. Verblijvend in deze zijnsruimte/zone brengt de ervaring van rust, stilte en ruimte je in verbinding met je natuurlijke kwaliteiten; met je eigen natuur. Door er vaak en veel te verblijven groeit het vertrouwen erin. Elke keer beginnend in de zijnsruimte/zone volgt de Master Trail het pad van de spontane creativiteit dat loopt via regio's (chakras) die betrokken zijn bij dit proces. Mushcraft is de centrale belevingsactiviteit; samenwerken en verblijven met sledehonden in de natuur.

Magic trails  zijn een aantal meerdaagse trails of trailcamps in Nederland of in het buitenland. De magie van deze trails wordt waarneembaar door te kiezen voor een open, bewuste en actieve mushcraft houding.

Deelnemers kunnen kiezen voor één of meerdere trails.